TOEVOEGEN

Evenementen

We proberen hier een beknopt overzicht bij te houden van relevante events en beurzen. Als we iets missen in de kalender mag je altijd je events toevoegen.

Bickymeet in de Efteling
18 mei 2024 van 10:00 tot 23:00
Twitch meet-up van bickychips_, iedereen welkom! We proberen voor een groepskorting van minstens 20 personen te gaan.
Nerdland Festival
24 tot 26 mei 2024
Beleef het grootste wetenschapsfestival in België, in het domein Puyenbroek in Wachtebeke. Dé place to be voor nerds, geeks en al hun (minder geeky) vrienden en familie. Verwacht spetterende shows en massa’s activiteiten. Telkens in het gezelschap van lekker eten, verfrissende drankjes en gigantisch veel wetenschap.
Multivocality meetup
01 juni 2024 van 14:00 tot 23:00
TanteZotje en Jampersant hosten hun jaarlijkse meetup, en jij bent van harte welkom. We gebruiken onze gekende formule: samenkomen op een leuk plekje, samen een avondmaaltje eten, gezellig wat tijd met elkaar doorbrengen, en als er nadien nog iemand zin heeft ligt Leuven aan onze voeten.
Twitchcon Rotterdam
29 tot 30 juni 2024
TwitchCon is about finding your community, catching unmissable cosplay, watching your favorite streamers battle it on the big stage, plus so much more. It’s going to be a wild ride, and we can’t wait for you to join us in Rotterdam!
Elftopia
10 tot 11 augustus 2024
We nemen je mee op een geweldig avontuur waarin de de wereld van Fantasy het epicenter is. Een utopie waar elven, trollen, druiden, orcs, tijdreizigers, vikings, gnomes en tovenaars elkaar kunnen treffen. Het kasteel van Ooidonk is een van de mooiste middeleeuwse kastelen in de Benelux gelegen nabij de prachtige stad Gent, België en is de locatie van Elftopia.
Heroescomiccon
19 tot 20 oktober 2024
Wat zou er gebeuren als alle helden van het grote en kleine doek samenkomen? Dat ontdek je binnenkort, wanneer Heroes Comic Con opnieuw neerstrijkt in Brussels Expo, in het hart van Europa. Koop merch van je favoriete shows, kijk naar cosplayers, speel games en waan je drie dagen een echte held.
FACTS
02 tot 03 november 2024
Ontsnap even aan de realiteit en duik mee in het wondere universum van FACTS, Als je ook maar een beetje fan bent van films, series, videogames, gezelschapsspelletjes, cosplay, superhelden, anime en andere popcultuurfenomenen, dan wil je dit tweedaagse fandomfestival zeker niet missen.