Lurkarts is een
Collectible Trading Card Game.

Lurkarts is een collectible trading card game, bedacht en gemaakt door Abulic, en gericht om te spelen in de chats van Twitch-streamers. Denk een beetje zoals pokemon kaarten, maar dan met foto's van streamers op de kaartjes. Bij alle deelnemende streamers zit de lurkarts-bot mee in de chat, en kan je de kaarten winnen en ruilen. Het doel is dan om zoveel mogelijk unieke kaarten te verzamelen.

Hoe krijg ik kaarten?

Lurken bij deelnemende streamers! Je kan via de filters op onze site alle lurkarts streamers terugvinden. Random ongeveer elk uur zal de lurkartsbot een raffle aankondigen. Bij zo'n raffle wordt 1 kaart weggegeven aan een willekeurige speler, en je kan deelnemen door het juiste command in de chat te zetten, doorgaans is dat !lurkarts. (Zie instructies bot.)

Hoe zie ik mijn kaarten?

De makkelijkste manier is om de Lurkarts-Discord te joinen. Daar is een kanaal #bot-commands waar je het commando "!inventory [username]" kan gebruiken (waarbij je uiteraard username vervangt door jouw username). De bot toont je dan een overzicht van al je kaarten. Wil je een specifieke kaart eens zien, dan kan je "!view [cardname]" gebruiken.

Hoe kan ik traden?

Traden kan via de Twitch Chat bij alle deelnemende streamers, zowel jij als de user waar je mee wil traden moeten in de chat aanwezig zijn. Dit kan ook terwijl een streamer offline is trouwens.

Je gebruikt het commando:
!trade [user] [mycard] [userscard]

Je ruilpartner kan dan accepteren of weigeren via de commands:
!tradeyes [user] > Accept trade
!tradeno [user] > Decline trade

Meer vragen?

Join de discord: https://discord.gg/SFagNTtZx4
Volg op Instagram: https://www.instagram.com/lurkarts_/

Bericht gepubliceerd op
15 maart 2024 - 12:21

Gepubliceerd in:
Chat- en discordbots

Terug naar het overzicht